Tokens?


Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner; Farhana
Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin
Saturday, 3 March 2012 | 18:07 | 1 comments


farhana join GA nih,.jom join jom?rugi lah kalau anda!anda yang sedang baca entri farhana sekarang nih tak join,.hadiah nya,.yang pemenang pertama cukup menarik!jom la,.tak menang tak apa,.kita sekdar mencuba nasib,.kod kod,.rezeki korunk ker?mana tahu?so,. korunk yang nak join,just click banner atas uh,.terus pergi dekat blog mira,.kalau nak tahu lebih lanjut,pemenang ditentukan melalui random DAN!top reffering url okeh?

SYARAT

  • Follow and like blog miraa *untuk perkembangan GA
  • WAJIB LIKE GAMBAR NI dan page tu *tiket mendapat LOMO
  • Share gambar tu *spye lagi ramai yg like 
  • Buat entri bertajuk "Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin" beserta dgn banner yg dilinkkan terus ke entri ini *top ref-feral  akn mndapat LOMO
  • Tinggalkan link penyertaan ke ruangan komen di entri ini di blog mira,.


HADIAH
  • 1 x Lomo Aquapix Grand Prize !
  • 3 x RM10 Topup by Nour Adieb
  • 1 x RM10 Topup by Haruno Hana
  • 3 x RM5 Topup by Cik Honey Bee
  • 1 x RM5 Topup by Mya's Closet
  • 2 x Handmade bookmark by Haruno Hana *example
  • 3 x Brooch by Byla Collection *example
  • 1 x Template by Cik Adyb
  • 1 x Header by Cik Adyb
  • 2 x Doodle by Afina Rahmat
anda diwajibkan untuk follow,like,.dan add sponsor2 miraa,.

  1. Nour Adieb - Follow  ,  Follow  ,  Add
  2. Haruno Hana - Follow  
  3. Cik Honey Bee - Follow  ,  
  4. Byla Collection -  
  5. Cik Adyb - Follow  , 
  6. Afina Rahmat - Follow  ,  
  7. Mya's Closet - Follow  ,  Like photo

TARIKH TUTUP

  30 April 2012 - 11.59 PM

-gudbye and good luck!-

*i'm not miraa hussin,.but i'm farhana oke?*

*gambar nih takde kene mengena oke?*


Old things | New things